Luotettavaa, kotimaista rakennustyötä

045 261 2131

Huoneisto­remontti Helsingistä

Koruttoman karu koti kaipaa kunnon kunnostusta

Oletko juuri muuttamassa tai kaipaatko muutonkaltaista piristystä kotiisi? Usein muuton alla on hyvä teettää huoneistoremontti, silloin saat juuri sellaisen kodin kuin toivot. Myös myyntiin huoneistoremontti voi antaa kaivattua lisäpotkua. Toisaalta aika kuluu ja tyylit ja tarpeet vaihtelevat perheen mukana. Silloin repeytyneet tapetit, kellastuneet seinävärit, halkeilleet laatoitukset ja saumaukset on hyvä uudistaa. Huoneistoremontilla voidaan vaikuttaa myös tilajakoon. Remontin jälkeen yhtäkkiä koti näyttääkin omalaiselta ja vastaavan ilahduttavasti tarpeita nyt ja tulevaisuudessa. Huoneistoremonttien lisäksi Supersaneeraus Oy tekee mielellään myös erilaisia liike- ja toimitilamuutoksia Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

Pintakäsittelyllä piristystä

Yleensä pintaremontti kannattaa ulottaa koko asuntoon, siten tiloista saadaan yhtenäinen ja vaivaa kuluu huomattavasti vähemmän kuin tila kerrallaan edettäessä. Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille, siten pystymme parhaiten antamaan tiedot siitä, mitä huoneistoremonttisi tulisi maksamaan.

Ota yhteyttä!

Supersaneeraus Oy toteuttaa oivallisen hintaisia huoneistoremontteja pääkaupunkiseudulla. Toteutamme edullisia huoneistoremontteja Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Remontoi koko asunto reippaasti kerralla tai vain osia siitä – meiltä saat joustavasti toteutuksia tarpeesi mukaan.

Katso tarkemmat yhteystiedot

Miten tilaat huokean huoneisto­remontin?

Soita numeroon:
 045 261 2131 
tai lähetä viestiä.