Luotettavaa, kotimaista rakennustyötä

045 261 2131

Keittiöremonttisi Helsingistä

Paras soppa syntyy kokeneissa käsissä – pätee myös remontointiin!

Keittiöhaaveita on yhtä paljon kuin kokkaajiakin. Toista miellyttää eniten perinteinen ja hillityn hallittu kokonaisuus, toista värikäs ja vallaton, kolmatta modernin linjakas veto. Helsinkiläinen Supersaneeraus Oy toteuttaa monen näköiset keittiöhaaveet todeksi. Lopputuloksiamme määrittelevät tinkimätön viimeistely ja hyvät pohjakokonaisuudet.

Mitä keittiöremontti tulee maksamaan?

Keittiöremontin hintaa voidaan arvioida parhaiten paikan päällä. Siksi suosittelemmekin varaamaan arviokäynnin kohteeseesi, jotta voimme antaa osuvan arvion kustannuksista, sekä mahdollisesti antaa omia hyväksi havaittuja vinkkejämme sijoitteluun ja muuhun toteutukseen. Esimerkiksi valaistuksen suhteen kannattaa olla tarkkana, jotta valonlähteitä tulee asennetuksi tarpeeksi. Myös jääkaapin, lieden, vesipisteen ja astianpesukoneen sijoittelulla on väliä, myös sillä miten ne sijoittuvat toisiinsa nähden. Keittiöremontin hinta riippuu muun muassa valituista lattiamateriaaleista, välitilan laatoista, pöytätasoista ja keittiökalusteista.

Ota yhteyttä!

Supersaneeraus Oy toteuttaa edullisia keittiöremontteja alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa. Unelmien keittiö syntyy asiakkaan tarpeesta, hyvistä materiaaleista ja korkealaatuisesta osaamisesta. Kerro lisää toiveestasi, annamme mielellämme oivan tarjouksen ideallesi!

Katso tarkemmat yhteystiedot

Miten tilaat edullisen keittiö­remontin?

Soita numeroon:
 045 261 2131 
tai lähetä viestiä.