Luotettavaa, kotimaista rakennustyötä

045 261 2131

Laatoitukset Helsingistä

Meiltä laatoitukset kaikkiin tarvittaviin kohteisiin

Keittiön välitilan laatoitus, terassin laatoitus, kylpyhuoneen lattian laatoitus, takan laatoitus ja monien muiden laattatöiden avaimet käteen -toteutukset onnistuvat Supersaneeraus Oy:n osaavilta laatoittajilta. Kestävä, näyttävä ja etenkin helppohoitoinen laatta soveltuu mainiosti monenlaiseen tilaan. Teemme laatoitusta mm. Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

Uudistunut laattapinta lumoaa

Laatoilla on väliä. Laatan valinta on osin tyyliseikka – toisaalta laatan valinnassa on hyvä ottaa huomioon sen sijoitus, lisäksi eri kestävyysluokat määrittelevät mihin kyseistä laattaa kannattaa käyttää. Esimerkiksi ulko- ja sisätilojen laatat eroavat toisistaan. Laatta voi olla mosaiikkia, neliömäistä, pitkän tai epäsäännöllisen muotoista. Laatan saumavärin valinta saattaa myös askarruttaa. Saumalaastin väri voi olla korostava tai neutraali riippuen toivotusta ilmeestä. Kun laatta on tätä päivää, koko mieleinen ja saumaukset siistejä ja niiden leikkaus ja jako onnistunut, on lopputulos viimeistelty ja raikas.

Laatoitus vanhan laatan päälle

Usein kysellään kuinka laatoitus on helpointa ja edullisinta toteuttaa. Kun tilaat ilmaisen kartoituksen kohteeseesi, tiedät miten uudistumisessa kannattaa edetä. Huomaathan myös, että laatan saumauksen korjaus voi tulla myös kyseeseen. Niin laattojen asennus kuin saumaaminen kannattaa jättää ammattilaisille kestävän lopputuloksen takaamiseksi.

Ota yhteyttä!

Supersaneeraus Oy toteuttaa lattiatyöt Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Ensiluokkainen lattia syntyy nopeasti ja edullisesti kokeneiden tekijöiden toimesta.

Katso tarkemmat yhteystiedot ja kysy lisää!

Miten tilaat laadukkaan laatta­remontin?

Soita numeroon:
 045 261 2131 
tai lähetä viestiä.