Luotettavaa, kotimaista rakennustyötä

045 261 2131

Maalausliikkeesi Helsingistä

Maalaamme viihtyisiä tilavaikutelmia varmalla otteella

Supersaneeraus Oy on myös osaavaa maalausliike, jota toteuttaa tasoite- ja maalauspalvelut aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kun tilaat tasoite- ja maalaustyöt meiltä, saat joustavaa palvelua kohteesi mukaan. Joustavuus tarkoittaa sitä, että voit ottaa meihin yhteyttä niin pienissä kuin suurissakin maalausrakoissa. Paras lopputulos syntyy kun maalaustyöt voidaan toteuttaa tasoitetulle pohjalle. Kun tasoitetyöt ovat tehty huolellisesti, on hyvä aloittaa maalaustyöt – siten lopputulos tulee olemaan viimeistelty, ja ennen kaikkea kestävä.

Monipuolisesti toteuttaen, meiltä saat:

  • Koristemaalausta
  • Tehosteseinät
  • Katon maalaus
  • Seinän maalaus
  • Lattian maalaus

Maaleilla muuntuu tila kuin tila viihtyisäksi

Maalausliike Supersaneeraus Oy toteuttaa urakat kaikissa tarvittavissa kohteissa, niin avaimet käteen -toteutuksina kuin pienempinä osaurakoina. Maaleilla saadaan yllättävän paljon aikaan. Uusi maalipinta tekee tilalle usein ihmeitä, se raikastaa ja tarpeen mukaan yhdistää tai rajaa tiloja. Voit kysyä myös meiltä vinkkejä hyvän värin valintaan.

Ota yhteyttä!

Supersaneeraus Oy toteuttaa maalaustyöt Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Kestävä maalausjälki syntyy ammattitaitoisten tekijöiden toimesta ja laadukkaista materiaaleista.

Katso tarkemmat yhteystiedot ja pyydä tarjous!

Miten tilaat mallikkaan maalaus­remontin?

Soita numeroon:
 045 261 2131 
tai lähetä viestiä.