Luotettavaa, kotimaista rakennustyötä

045 261 2131

Saunaremontti Helsingistä

Rakennamme puhtaasti parempia saunoja

Hyvä sauna on tarkoittaa hyvää suunnittelua, toimivaa ilmanvaihtoa, laadukkaita materiaaleja ja oikeankokoista kiuasta. Supersaneeraus Oy tekee saunaremontit ammattitaidolla mm. Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella niin yksityisille kuin taloyhtiöille. Saunaremonttejamme määrittelevät korkea laatu, tekijämme ovatkin erityisen tunnettuja ja taitavia saunaremontin toteuttajia. Ammattimiestemme urakoista hyvä osa saapuu suosittelujen kautta. Tiedämme, että upeasti toteutetun saunaremontin takana on hyvä seistä ja tiedämme varsin hyvin, että ne luovat toiminnallemme vankan perustan.

Mitä saunaremontti tulee maksamaan?

Saunaremontin hintaa on vaikea yksiselitteisesti antaa, sillä kohteet vaihtelevat suuresti toisistaan. Saunaremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat neliömäärät, valitut pintamateriaalit, laudemateriaalit, valaisimet ja muut sähkötyöt. Saunaremonttiin kuuluvat myös tarvittavat purkutyöt. Lisäksi saunaremontin yhteydessä on järkevää uusia myös kylpyhuonetilat, joten sekin tuo lisää muuttuvia tekijöitä erilaisine kalusteineen. Parhaiten selvität saunaremonttisi hinnan ottamalla meihin yhteyttä ja kertomalla kohteestasi, näin pääsemme paremmin selville kohteesi erityispiirteistä ja toiveistasi.

Ota yhteyttä!

Supersaneeraus Oy toteuttaa oivallisen hintaisia saunaremontteja pääkaupunkiseudulla. Toteutamme edullisia huoneistoremontteja Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Remontoi koko asunto reippaasti kerralla tai vain osia siitä – meiltä saat joustavasti toteutuksia tarpeesi mukaan.

Katso tarkemmat yhteystiedot

Miten tilaat onnistuneen sauna­remontin?

Soita numeroon:
 045 261 2131 
tai lähetä viestiä.